donderdag 16 juli 2015

Een huwelijksaanzoek om van te dromen....

Al weken, nee eigenlijk al maanden, loop je rond met het verlangen om je vriendin ten
huwelijk te vragen. Maar hoe moet je het aanpakken. Je bent zelf niet heel erg creatief, in je
hart ben je wel romantisch, maar je weet je romantische gevoelens niet om te zetten naar een
geweldig idee. En dat is wel wat je nodig hebt, want jouw vriendin verdient het allerbeste!

Stop gewoon met nadenken en worstelen met ideeën die het toch niet gaan worden. Want wij van Island Weddings Ibiza helpen je graag, wij die van de romantiek ons beroep hebben gemaakt. Wij realiseren voor jou en je vriendin de meest geweldige ervaring ooit.

Het begint ermee dat jij je vriendin meeneemt naar Ibiza, gewoon lekker op vakantie naar een mooie zonnige omgeving. Prachtige stranden, gezellige plaatsjes, mooie haventjes, lekker eten. Staat garant voor een geweldige tijd samen. 

Op een avond komt een VIP auto voorrijden. Je vriendin, die al totaal overrompeld is door dit super romantische gebaar,stapt in. Je wordt door je chauffeur naar een schitterend afgelegen goudkleurig zandstrandje gereden. Als je uitstapt zie je op het strand een witte tent staan, met voiles en kleurige kussens op de grond. De weg ernaartoe is gemarkeerd door brandende fakkels. De zon zakt langzaam richting de azuurblauwe zee en je vriendin is al in alle staten, want ze wist wel dat je romantisch was, maar zoveel talent voor het verzorgen van een geweldige avond had ze nou ook weer niet van je verwacht...dus heej...jij kan echt al niet meer stuk bij haar hoor!

De cocktails staan al klaar en nadat jullie getoast hebben op deze mooie avond openen jullie
samen de picknick mand die klaar staat. Deze picknick mand is tot de nok gevuld met allerlei
super lekkere dingen. Jullie genieten met volle teugen en nadat jullie klaar zijn met het eten en
je samen in elkaars armen ligt na te genieten is HET moment daar. Je haalt het doosje uit je
zak en stelt haar de dringende vraag....het antwoord hoeven wij niet meer naar te raden...

En zo zie je dat iedereen, met een beetje hulp, een Don Juan kan zijn. Als de omstandigheden maar goed zijn en op Ibiza kunnen de omstandigheden eigenlijk niet slecht zijn. Zo’n mooie speciale wens is dan niet moeilijk om uit te laten komen voor de crew van Island Weddings
Ibiza.Inspiratie nodig voor het aanzoek zelf? Onze top 10 huwelijksaanzoeken helpt je vast verder!

We gaan op vakantie!
Verras je partner met een reisje Ibiza waarvan hij of zij niks weet. Neem contact op met IWI en vraag haar op het eiland.

Romeo & Juliët
Koop een gedichtenboekje en snijd een klein vierkant uit de bladzijden en plaats daarin de
verlovingsring. Plak onder de ring een beetje plakband zodat hij er niet uitvalt. Pak het boekje mooi in en geef hem cadeau aan jouw vriendin.

De ring in de fles
Maak een romantische strandwandeling en ‘vindt’, met een beetje hulp van IWI, op het strand een aangespoelde fles met een bericht daarin. Op het briefje staat een persoonlijke boodschap voor jouw lief, vervolgens ga je op je knieën.

High in the air
Een vliegtuigje vliegt over met de tekst ‘Liefste ……………… Wil je met mij trouwen?

Happy Valentine!
Valentijnsdag is de perfecte dag om iemand ten huwelijk te vragen. Maak er een compleet romantische dag van en vraag hem of haar aan het einde van de dag ten huwelijk

O Sole Miooooo
Twee muzikanten laten komen en onder het genot van de akkoorden van ‘jullie liedje’ kun jij je slag slaan

Zeg het met kaarsjes
Met een beetje hulp van IWI laat je jouw vakantiehuis op Ibiza omtoveren tot een romantische plek. Zorg dat zij later dan  jij thuis komt, zodat jij je helemaal kunt voorbereiden. In de gang staan allemaal brandende waxinelichtjes en in de huiskamer een groot brandend hart van waxinelichtjes. IWI regelt voor jullie een private chef en vraag haar tijdens deze romantische avond ten huwelijk.
 
Een ballon, een ballon, een ballonnetje
Regel via IWI een luchtballonvaart en neem een heerlijke fles champagne met wat Canapés mee. Daar hoog in de lucht, met dat romantische uitzicht vraag je haar.

The name is Bond…
Doe je aanzoek in luxe stijl. Je krijgt maar een keer de mogelijkheid om je aanzoek goed te doen. Denk dus ook goed over je outfit na.

Varen over de baren
Een boottochtje maken langs de mooie Ibicenca kust op een echt Spaanse boot, een picknickmand en jullie lievelingsmuziek erbij en jullie dag en jouw aanzoek kan niet meer stuk.


Geschreven door Astrid IWI crew x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.