donderdag 30 juli 2015

Yes! wij gaan trouwen op Ibiza!

Het super romantische huwelijksaanzoek was natuurlijk nog maar het begin van de rollercoaster op weg naar DE grote en belangrijkste dag in jullie leven. Nu de belangrijke vraag beantwoord is, het “JA, heel graag” gezegd is en de tranen van emotie gedroogd zijn, moet er nagedacht gaan worden
over heel veel dingen. Allereerst, wanneer willen jullie trouwen? Nog belangrijker, waar willen jullie trouwen? En dan daarna, wie wil je allemaal op je bruiloft erbij hebben? Jullie zijn het al snel eens over de locatie. Voor jullie geen standaard huwelijksdag op het plaatselijke kasteeltje, nee, jullie willen trouwen op Ibiza! De goudgele stranden, het azuurblauwe water, de bohemien sfeer en de heerlijke temperatuur, het past helemaal in jullie plaatje van de meest romantische dag van jullie leven. Maar wat komt daar nou allemaal bij kijken en hoe ga je dit in vredesnaam geregeld krijgen vanuit Nederland???  

Help! Wij gaan trouwen op Ibiza! 

Nu de eerste vraag beantwoord is kunnen we al snel besluiten wat de meest ideale periode is om te trouwen op Ibiza. Je bent natuurlijk niet het enige stel dat dit graag wil. Ibiza is hot en dan bedoel ik niet alleen in de maanden juli en augustus qua temperatuur. Het is dus zaak om ruim van tevoren te beginnen met de planning. 

Heel simpel, de maanden mei en juni zijn ideaal qua temperatuur, maar ook september en oktober zijn perfecte en goedkopere maanden om je bruiloft te vieren. Over het algemeen heerlijk weer, maar niet te warm, je make-up druipt dus niet van de hitte langs je wangen naar beneden. Nu heeft Ibiza een mediterraan klimaat, dus de winters zijn zacht en ach…de wintermaanden hebben daardoor ook echt wel wat. Als je een villa huurt die een licentie heeft voor huwelijken dan kan het huwelijk voltrokken worden bij of in de villa door een trouwbeambte. 

Uiteraard kun je voor de ceremonie ook een prachtige locatie buiten uitkiezen op een klif, op een boot of een strandlocatie, er is voor ieder wat wils.Je kunt helaas niet officieel trouwen in Spanje mits je inwoner bent maar dat is reden voor een dubbel feestje.

Zie het voor je… 
Jij staat te wachten op een tropisch eiland in je witte linnen trouwpak, je blote voeten in slippers. De zon 
schijnt, een zacht briesje maakt het bijzonder aangenaam. In de verte komt je bruid aanlopen. Ze is adembenemend mooi. In haar lange golvende lokken zijn bloemen gestoken…een droom van iedere man.


Voor het diner zijn legio mogelijkheden. Geweldige restaurants op trouwlocaties of gelegen op de mooiste locaties waar geheel naar jullie wensen de heerlijkste gerechten geserveerd worden. 

Locaties met een geheel gestylde VIP hoek, loungebedden en schitterend aangeklede tafels. Of een cateraar die gespecialiseerd is in jullie wensen en kookt als prive kok op jullie verblijf. 

Het water loopt me al in de mond als ik er alleen al aan denk....
Jullie favoriete muziek wordt gespeeld en tijdens een intiem moment dans je met vleugels in de armen van je geliefde. 

De dag wordt een sprookje, samen met degenen waarmee jullie deze dag willen vieren. En gelukkig hoeven jullie het niet allemaal alleen uit te zoeken. Er zijn mensen die van de romantiek hun werk hebben gemaakt en die precies weten waar je op Ibiza terecht kunt. Zij kennen de mooiste trouwlocaties, de restaurants waar je zo heerlijk kunt eten en dansen, maar ook het vervoer, de kapper, de fotograaf en de stylist. Island Weddings Ibiza neemt je mee en staat voor jullie klaar! 

Tien redenen om te trouwen op Ibiza 

·                    Lekker dichtbij. Vanaf Schiphol is het twee uur vliegen. Je bent er dus sneller dan wanneer je in Eindhoven woont en besluit om te trouwen op een romantisch boerderijtje in de Achterhoek! 

·                    Het klimaat is geweldig. Zachte winters, warme zomers. In juni is de gemiddelde temperatuur 23 graden. Dat lukt je echt niet hier in Nederland! 

·                    Altijd een prachtige locatie. Of je nou op het strand wilt trouwen met je blote voeten in slippers, of volledig in black tie bij het zwembad van een schitterende villa, het kan gewoon niet fout gaan. 

·                    Familie en beste vrienden. Je kunt hier een heerlijk intieme bruiloft vieren, met de mensen om je heen die jou het liefst zijn. 

·                    De bohemien sfeer. Je houdt ervan of niet, maar feit is dat vrijwel iedereen houdt van  de combinatie mooie natuur, gezellige plaatsjes, zonnige terrasjes en gezellige feestjes. 

·                    Huwelijksreis. Heuj…je hoeft na je huwelijksdag nergens meer heen. Je bent al op huwelijksreis! 

·                    De beste DJ’s. Als je op Ibiza komt dan moet je natuurlijk een keer naar een feest waar onze beste DJ’s ter wereld draaien. Helemaal het einde! 

·                    Je hoeft echt niet rijk te zijn. Omdat de omgeving, het eten en de sfeer al spectaculair zijn hoef je echt niet heel veel extra te doen om een bijzondere bruiloft te hebben. Ook voor een kleiner budget is trouwen op Ibiza bereikbaar. 

·                    Trendy. Wat mij betreft de minst belangrijke reden, maar je bent echt wel trendy als je op Ibiza trouwt. En je hebt later wel iets te vertellen tegen je kleinkinderen, want opa en oma waren helemaal hip in hun tijd! 

·                    Je weddingplanner. Die zorgt ervoor dat de hele dag op 
rolletjes loopt. Alles vanuit Nederland georganiseerd en alles perfect geregeld ter plaatse door de crew van Island Weddings Ibiza! 


Geschreven door Astrid IWI Crew 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.