zondag 29 maart 2015

Weddings & Specials.

Island Weddings Ibiza verzorgt Bruiloften, Events maar ook Speciale Wensen op Ibiza.

Actief, chique, romantisch of lekker boho ontspannen, het kan allemaal. Vanuit een prachtig strandhotel, rustige finca of luxe villa start u ontspannen aan een speciaal voor u op maat gemaakt programma. Laat de organisatie en begeleiding maar aan ons over!
Met uw (zaken)relaties of vrienden en familie rond Ibiza zeilen op de schitterende turquoise zee en daarna dineren in een van de uitstekende restaurants. Wij kennen de juiste locaties en regelen het voor u.
Een catering op een mooie plek waar u alleen hoeft aan te schuiven na een brainstorm sessie of product presentatie. Wij verzorgen het.


Een tour rond het eiland of een heerlijke picknickmand met lounge kussens speciaal voor u op maat gemaakt en op locatie verzorgt of misschien wilt u een romantisch huwelijksaanzoek doen geheel in stijl op een van de prachtige verborgen plekjes op het eiland! Wij kennen de locaties.
Of wat dacht u van een privé kok aan uw huis die de BBQ al op warmt, de tafel mooi dekt en de drankjes al klaar heeft staan? U hoeft zich alleen nog maar na die lange warme dag op te frissen en met z’n allen heerlijk aan een mooie opgedekte tafel te schuiven en te genieten van een heerlijke Ibiza zomeravond, het eten en natuurlijk van elkaar.

 Of toch liever genietend van een goed glas champagne of cocktails terwijl u luistert naar en danst op de muziek van de beste DJ’s ter wereld in een van de vele wereldberoemde nachtclubs?


Wij regelen het VIP vervoer en de entree.
Laat ons uw wensen weten want uw event, party of speciale wens thema uitwerken en tot in de kleinste details uitvoeren….
Dit is onze passie !

Dit en nog veel meer kunnen wij voor u op maat maken en aanbieden. Uw en onze creatieve ideeën kunnen wij samen bespreken en voor u uitwerken. Wij zorgen ervoor dat alles gereed staat.
Onze kracht ligt in het feit dat onze klanten zowel in Nederland als op Ibiza kunnen rekenen op professionele ondersteuning van een vast Nederlands, Duits, Engels en Spaans sprekend team aan Wedding, Event & Special Wish Managers.Persoonlijk contact en begeleiding zowel tijdens de planning in Nederland als gedurende het event op Ibiza.
Van eenvoud tot uitgebreide luxe, exclusief of intiem, “Alles is te realiseren!”.

                               Don’t tell people your dreams, show them!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.