maandag 16 maart 2015

Ibiza Xperience Beurs 2015

De Ibiza Xperience beurs ligt nog maar net achter ons en wij maken ons alweer op voor de volgende beurs maar voordat het zover is wil ik hier toch graag nog even bij stil staan en een blog hierover schrijven.

Wat een ervaring,...Maanden hebben wij naar deze Ibiza beurs toegeleefd.
De IWI crew heeft voor deze beurs van alles voorbereid, van Ibiza bordjes schilderen tot het maken van een love tree, alles hadden wij in ons pakket.

Het IWI team was gelukkig zo verstandig geweest om een hotel vlak om de hoek bij de Heineken Music Hal te reserveren en dat scheelde veel tijd aan reistijd.
De beurs telde 2 dagen van 12 uur per dag en dus moet je goed voorbereid op pad.

Op donderdag gingen wij met een volle bus op pad om in de middag onze stand te kunnen gaan inrichten. Aangekomen bij de beurs was het al een drukte van leveranciers. Oude bekenden maar ook nieuwe leveranciers waren al druk bezig met de voorbereidingen waardoor wij enorm veel zin kregen in de komende dagen.

Op vrijdag ochtend om 10:00 uur was het zover en deed de beurs voor het eerst zijn deuren open, de mensen stonden al voor de ingang te wachten om naar binnen te mogen en wat een gezelligheid meteen!
Muziek, promotie, massages, fashion en sieraden verkoop, boten, auto's, beachclubs, hotels, meubels, vintage, tattoos, huizen verhuur, een organisatie voor Spaans dierenhulp verlening, wij als wedding en events managers en nog veel meer!

De 2e dag van de beurs werd het super druk en de IWI crew heeft zijn sporen verdiend op deze dag.
Onze Weddings en Specials (speciale wensen op Ibiza) sloeg in en werd heel goed ontvangen.
Ons concept werd een feit en dat hebben wij geweten.

Na 2 daqen deze beurs te hebben gedraaid zijn we met het hele team eventjes niet bereikbaar geweest en hebben wij ons eventjes stilletjes terug getrokken en nagenoten van alle indrukken, belevingen en drukte die wij beleeft hebben.

Lieve bezoekers van onze stand, wij danken jullie allemaal voor jullie leuke, enthousiaste, gezellige en romantische gesprekken over alle leuke idee├źn en wat jullie graag wensen op Ibiza, wij hebben hiervan genoten.
Ook willen wij jullie heel erg bedanken voor de super leuke aanvragen die wij hierop hebben mogen ontvangen, wij gaan ze allemaal in werking zetten.

Bijgesloten een aantal foto's van de beurs.
Tevens kunnen wij volmondig zeggen dat wij er volgend jaar weer bij zijn maar dan met een andere opbouw.
Nieuwsgierig geworden? houdt onze facebook pagina scherp in de gaten want hier worden alle nieuwtjes, meldingen en updates als eerste bekend gemaakt.

Wij zeggen tot ziens, tot volgend jaar op de Ibiza Xperience beurs!

Liefs van de Island Weddings Ibiza Crew xGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.