vrijdag 13 februari 2015

Een dag met Stephanie’s Bruidsboutique op de bruidsbeurs

Toen Island Weddings Ibiza hoorde dat er een bruidsshow werd georganiseerd in het Carlton te Spijkenisse, hadden wij gelijk plannen om een bezoekje te gaan brengen maar toen ik van Stephanie vernam dat Stephanie’s Bruidsboutique daar een modeshow liep werd ik spontaan uitgenodigd om een dagje achter de schermen mee te lopen.Nou..! dat sloeg ik niet af!

Stephanie ken ik nog uit de tijd dat ik zelf trouwplannen had om op Ibiza te trouwen, zij was de eerste Bruidsboutique die ik binnen liep voor meer informatie, die indruk is mij altijd bij gebleven.


Op zondag ochtend om half 11 werd ik verwacht in Stephanie’s Bruidsboutique te Spijkenisse en bij de ingang van de winkel werd ik hartelijk ontvangen door de modellen, wat zagen zij er al mooi uit... De sfeer was vol gekleurd met veel gezelligheid en uitbundigheid en achterin de boetiek zag ik Stephanie al druk bezig


Na een hartelijk welkom ben ik alles en iedereen eerst gaan bewonderen.Stephanie verzorgt zelf de make-up, bruidskapsels, accessoires, en jurken. Zij heeft net haar nieuwe collectie ontvangen en deze werd die middag door haar modellen geshowd. Onder deze nieuwe collectie zit het merk “By Enzoani” wat de Ibiza look & sfeer uitademt, dit wilde ik natuurlijk heel graag zien.  De stoffen zijn erg mooi, de jurken zitten geweldig en de meiden werden tussen onze gesprekken door, omgetoverd tot prinsessen.

.
Onder het kappen van het haar en make-up door vertelde Stephanie dat zij allround werkzaam is en beheerd over een “Full Package” want niets is te gek en alles is mogelijk bij haar. Indien je graag goed op weg geholpen wilt worden over advies van make-up, bruidskapsels, bruidsfashion, trends, lingerie, avondjurken, schoenen, (Ibiza) accessoires (merk Poirier), herenpakken…. she has it all! 

Tevens is Stephanie zelf ook coupeuse en vermaakt alles voor je op maat. Indien je belt voor een afspraak maakt ze graag tijd voor je vrij zodat je als een klant ontvangen wordt. (hoe vaak maak je niet mee dat jij je een nummer voelt?) 


Ze heeft het maar druk in haar winkel want buiten dat zij de enige Bruidsboutiek in Spijkenisse en omgeving is, is zij ook een graag geziene ondernemer op de bruidsbeurzen en bij de klant thuis. Ze scheurt de hele omgeving af naar mensen die graag haar hulp willen voor hun grote dag.


De bruidsbeurs in Spijkenisse was een regelrecht succes. De stand van Stephanie stond er prachtig bij maar ook andere stands waren schitterend om te zien.Er werd van alles aangeboden op de bruidsbeurs,  en ik kan je zeggen dat het een echte inspiratiebron is voor de indeling van je huwelijksdag. Tevens is het Carlton ook een gezellige, toegankelijke locatie door zijn knusheid en warme uitstraling en voldoende parkeer mogelijkheid.

De modeshow werd op de 1ste verdieping van het Carlton gegeven en al snel bij aankomst was het een gekkenhuis. Achter de schermen stond ik al gauw jurken vast te knopen, haar kapsels te fatsoeneren, bandjes weg te werken maar gelukkig bleef er tussendoor nog wat tijd over voor een aantal mooie foto’s.
De meiden op de catwalk waren geweldig, heerlijk enthousiast en je zag dat ze er lol in hadden want trouwen is de leukste, mooiste en gelukkigste dag van je leven en dat straalden zij ook uit! Stephanie heeft verschillende modellen met verschillende maten want zij vindt dat je alles moet laten zien en zo is het ook! 


Al met al is het een geweldige ervaring geweest om achter de schermen mee te lopen en alles van de mooie bruids fashion en uiteraard van Stephanie’s Bruidsboutique te weten te komen.

Het was een dag om nooit te vergeten en als ik je 1 tip mag geven en je wilt net een beetje meer persoonlijk advies op maat, ga eens vrijblijvend langs of maak een vrijblijvende afspraak

Ik kan je beloven dat je een super ervaring zal beleven in haar Bruidsboutique

P.s de buitenfoto's komen uit een eerdere modeshow vandaan maar ik kon jullie hiervan niet onthouden....

 Liefs Island wedding Ibiza crew x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.