zondag 19 april 2015

We Love Ibiza Fair, Eastern Edition te Breda

Op 6 april waren wij al vroeg onderweg naar Breda, “Strand Binnen”. De locatie van de “We love Ibiza fair”, Easter edition. Stiekem hadden wij de locatie al een dag eerder gezien tijdens het opbouwen. Deze was in ieder geval al om heel enthousiast van te worden! De locatie was bekleed met planken en zand en aan de muren hingen er allemaal feestelijke Ibiza decoraties.

Na het openen van de deuren begon het al snel druk te worden. Er stond al gauw een rij voor de kassa en deze mensen werden geentertaind door zangeres Petra die bij de ingang stond te zingen. De drukte werd snel steeds groter, en 1 ding was duidelijk, mensen willen graag een taste of Ibiza! Al die mensen die lekker langs alle kraampjes struinde, gezellig wat dronken of met een workshops bezig waren, er hing een geweldige sfeer!
 
In het gezellige kraampje van Island weddings Ibiza kon je informatie inwinnen over ons bedrijf en over onze verschillende werkzaamheden, of natuurlijk even gezellig kletsen over de leukste plekjes van Ibiza, onze kraam en de crew kregen veel positieve reacties.
Island Weddings Ibiza had deze keer een huis fotograaf Joy mee genomen zodat je ook kon kennis maken met de fotografie omtrent de events. Tevens hadden wij er een leuke actie aan gehangen, deze werd veelvuldig bekend gemaakt via Facebook en Twitter en daar werd heel leuk op gereageerd.

Aan het einde van een lange beurs dag maakten wij de balans op en wij moeten jullie bekennen, wat een leuke dag! De sfeer was geweldig, de mensen waren vrolijk en veel mensen hadden zich compleet in Ibiza style gekleed. Er zijn veel leuke introductie gesprekken geweest in onze Island weddings Ibiza stand en ja….

Wij kijken hier met een tevreden gevoel op terug, hopelijk is dit wederzijds

Wij hebben ook een leuke video gemaakt over deze dag en deze is terug vinden op onze website en deze link:  islandweddingsibiza


See you in Ibiza!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.