woensdag 28 januari 2015

Valentijnsdag versus Valentijns weekend


Valentijnsdag komt er weer aan en op 14 februari mogen wij onze geliefde(n) weer eens lekker in het zonnetje zetten.
De ene geeft een leuke, lieve maar waardevolle kaart en de ander organiseert een leuke verrassing, soms al maanden van te voren in het diepste geheim...Island Weddings Ibiza neemt je mee naar Ibiza om daar jouw Valentijns wens in vervulling te laten gaan.
Wil jij je familie, geliefde of je naaste verrassen met een leuk, lief en/of lekker gebaar? wij denken met je mee en voeren dit idee naar jouw wens uit.

Een leuke picknick mand, een tafel voor 2 met een geweldig uitzicht op de Es Vedra rots misschien met een privé kok, catering of alleen met een lekker hapje canapés? beetje wijn? misschien champagne? of toch liever limonade? Niets is ons te gek en alles kan.

Jullie accommodatie laten versieren naar aanleiding van een speciale gebeurtenis of misschien wil je wel een herinnering gaan creëren? Je verrassing bijzetten met muziek? saxofoon, klassiek, house music? met zang? of liever entertainment? Wij zorgen ervoor dat alles klaar staat, dit is onze passie !

Waarom zou jij dit doen? Dit is toch weer eens heel wat anders dan in het koude Nederland binnen te blijven zitten of uit eten te gaan toch? (en vergeet je paraplu en moonboots niet brrr)

Nee hoor ons niet gezien, ga lekker mee want je vliegt al in 2 uur tijd vanaf Rotterdam & Amsterdam naar Ibiza en buiten de seizoenen om is een lang weekend met je geliefde uitermate geschikt om er nu een lang Valentijns weekend van te maken want dit jaar valt deze precies op een zaterdag!!

Wij spreken uit ervaring want dit wordt een belevenis op hoog liefdevol niveau, in ieder geval eentje die je nooit meer vergeet want daar zorgen wij wel voor.

Love from the Island Weddings Ibiza Crew x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.