zondag 4 februari 2018

Valentijsnsdag, Nederland versus Ibiza

Bijna is het dan zover, 14 februari is het Valentijnsdag. Een dag waarin geliefden extra aandacht aan elkaar geven.  Dit kan doormiddel van een cadeau zijn, een bloemetje met Tulpenpost met een romantisch kaartje, een liefdevol geschreven gedicht, een romantisch etentje die je zelf in elkaar knutselt of lekker uit eten gaat maar het is ook dé ideale dag voor een huwelijksaanzoek!

Je kunt dit in Nederland organiseren maar natuurlijk ook op Ibiza, hoe gaaf is dat! Valentijnsdag is bij uitstek de mooiste dag om volledig uit te pakken en wij helpen jou graag een handje op weg naar die onvergetelijke ervaring.

Na wat speurwerk te hebben gedaan op het internet zijn wij verschillende leuke Nederlandse en Spaanse Valentijns tips tegen gekomen die wij graag met jullie willen delen. Wij zetten onze Valentijns tips tegenover elkaar. Aan jullie de keus...

Nederland


Emmen en Zwolle organiseren op 14 februari "de blind date escape room"! deze is speciaal voor singles die op zoek zijn naar een special blind date... Hierover lees je meer ->> Nieuws Emmen

DEscape Room in Winterswijk organiseert ook een blind date,.... spannend!De NS zoekt 20 ondernemende 60-plussers (man/vrouw) voor de speeddate op woensdag 14 februari op Rotterdam Centraal om 08.30 uur. Terwijl je een heerlijk ontbijtje direct naast de stations piano nuttigt, vindt de speeddate plaats. Smaakt de kennismaking naar meer?

Leer elkaar beter kennen in de trein naar Parijs (vertrek 09.58 uur vanaf spoor 4). Binnen 2,5 uur bent je in hartje Parijs en staat heerlijke lunch klaar. Dezelfde avond reis je om 19.19 weer terug 
Hierover lees je meer ->> Aanmeldformulier

Er ook hangt ook liefde op het NS station in Den haag en Eindhoven 


Je kunt ook met je geliefde naar de romantische cabaretvoorstelling “Op een bedje van Rucola” van Max van den Burg in Schouwburg Amstelveen! Over relaties, liefde en biologische douchegel Zie video ->> Max van de Burg op Twitter

Capelle wordt voor één dag de liefdesstad van het jaar. De All you need is love-caravan staat weer voor het gemeentehuis, er is een photobooth op het Stadsplein voor romantische kiekjes en daar wordt nog veel meer leuks georganiseerd. Zie link ->> Liefdeshoofdstad

In Delft kun je de liefde vieren in het museum en hier lees je meer over ->> Liefdes collectie

Op de Rotterdam site kun je 7 HOT LOVE tips vinden zie link->> Romantisch in Rotterdam

En jawel, de Hunkemöller verrast ons ook met hun special blog, zie link ->> Creatieve Valentijnsdag

Nederland groeit ieder jaar weer tijdens deze dag maar ook op Ibiza kun je het een en ander aan romantiek ondernemen. Zie hieronder onze tips

Ibiza


Trouwen of je huwelijksgelofte hernieuwen op Valentijnsdag, waarom niet? De kosten zijn aanzienlijk goedkoper, de temperatuur is altijd beter dan in Nederland, de magische tropische sfeer is jullie decor en heerlijk met z'n 2 of met een select groepje naasten op  maar 2uur vliegafstand vanuit Nederland, bieden alles wat je nodig hebt voor jullie mooie dag.

Wat dacht je van een tour over het eiland in een VW eendje of in een vintagebus. Neem een heerlijke picknickmand mee en volg de romantische route die wij voor jou kunnen uitstippelen, dit wordt een tour om nooit meer te vergeten...Veel Island restaurants zullen een special Valentijn special menu aanbieden. Er zal "live muziek" georganiseerd worden en er wordt veel aandacht aan de romantiek besteed. Indien je liever wat intiemer wilt zijn dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om sushi af te halen en het op jullie accommodatie romantisch te maken.

Koop wat kaarsjes, wat versiering, een flesje Cava wat romantische muziek en jullie moment kan niet meer stuk!. Wil je het wat exclusiever boek dan eens een chef aan huis. Vraag het Valentijns menu op, mix het met jullie eigen menu wens en laat deze chef bij jullie langskomen. Het enige wat jullie hoeven te doen na een heerlijke stranddag wandeling is aan een schitterende opgedekte tafel te schuiven en te genieten van het eten en elkaar.

Wil je meer weten over romantisch uit eten gaan, lees hier dan verder ->> romantic restaurants love filled valentines day en book romantic valentines dinner ibiza

Onze aanrader is La brasa, Als je de tuin binnenkomt van dit restaurant, ben je onmiddellijk verkocht. Een oase van rust, warmte, sfeer en romantiek. De mooiste tuin bij een restaurant in Ibiza-stad en de ligging is perfect!

Bij Atzaro kun je terecht voor spa, beauty en wellness maar is daarnaast ook een agroturismo met mooie kamers, een goed restaurant en een mooie lounge waar je heerlijk sushi kunt eten.

Op 14 februari organiseert Atzaro een romantisch event voor de Ibiza Lovers, zie ->>Facebookpagina

Misschien wil je liever een VIP ride met onze chauffeur naar een romantische unieke locatie met uitzicht over de turquoise zee waar een speciaal voor jullie een op maat gemaakte picknick wordt verzorgt met lounge kussens, decoratie en bloemen. De inhoud van de menu keuze speciaal gebaseerd op jullie Valentijn wensen? Dat kan! Wij kennen de locaties! Geef al je wensen door aan ons en wij zorgen voor de rest.
Wil jij graag eens de prins op het witte paard zijn? Of samen een buitenrit maken en halverwege een romantisch tafeltje tegenkomen waar heerlijke canapés op jullie wachten?

Een fles laten aanspoelen die je geliefde met een romantische wandeling vindt en jouw geschreven brief daaruit haalt en leest wat jij nog meer voor haar in petto heeft? Jullie dag en avond kan niet meer stuk!

Op Valentijnsdag is het uiteraard ook mogelijk om een fotoshoot te boeken en te shooten op de mooiste locaties die het eiland te bieden heeft! Om volgens daarna heerlijk te genieten op een door ons ingerichte locatie zodat jullie deze mooie dag, die voor jullie hele leven is vastgezet door onze huisfotograaf, nog rustig kunnen nabespreken. Omdat Valentijnsdag buiten het seizoen valt is het vrij rustig op het tropische eiland maar Ibiza slaapt allang niet meer in wintertijd, er zijn zoveel romantische uitjes te ondernemen en wij kennen de locaties!

Is jullie interesse gewekt en willen jullie trouwen, jullie gelofte hernieuwen, een romantische trip maken of een aanzoek doen op Ibiza of Formentera en je laten verrassen door deze schitterende eilanden?

Neem contact met ons op info@islandweddingsibiza.com

‘Don't tell people your dreams, show them, Island Weddings Ibiza’


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.