woensdag 2 augustus 2017

Een overgetelijke ervaring voor een huwelijksaanzoekJe loopt al weken met kriebels in je buik en je bent aan het nadenken over hoe, wat en waar jij jouw geliefde ten huwelijk wilt gaan vragen want het moet wel een super, speciaal en romantisch moment voor jullie beiden gaan worden....

Waarom dan niet op Ibiza of Formentera !! 

Je vliegt in 2 uur tijd vanaf Nederland naar de Balearen, een schitterende tropische eilanden groep in de Middellandse zee.
Deze eilanden groep bieden veel romantische mogelijkheden en als je het dan toch in stijl wilt doen dan helpen wij jou graag op weg naar die onvergetelijke ervaring!

Als je een romantisch event organiseert op Ibiza & Formentera dan heeft dit al een magische lading. De zon, het tropische klimaat, de natuur en de turquoise zee zijn je magische decor.
Als je dan ook nog eens samen de allermooiste zonsondergang wilt zien onder het genot van een hapje canapés met een heerlijke fruitcocktail of een frisse Cava in de hand dan hebben wij voor jou een aantal opties hieronder neergezetJe kunt ervoor kiezen om vroeg in de ochtend of later op de avond met een luchtballon over Ibiza heen te vliegen. Zie je het al voor je? Jullie stijgen langzaam op en de fles Cava wordt opengemaakt waarna de glazen vol geschonken worden. Nieuwsgierig bekijken jullie de lekkere hapjes die in de picknickmand zitten en daarin vindt je een mooie roos die jij haar aanreikt, hierna zult zij zich in de zevende hemel gaan voelen. Nadat je de spanning hebt opgevoerd en jullie genieten van al het lekkers, het uitzicht en de romantiek vraag je haar ten huwelijk. 


Hebben jullie last van hoogtevrees, dan zijn er genoeg andere romantische tripjes en locaties waar jij jouw aanzoek kunt uitvoeren.
Wat dacht je van een trip met de vintage bus langs alle mooie locaties die het eiland te bieden heeft of laat je rijden! Neem je favoriete muziek mee dan zorgen wij voor de rest. Alles is mogelijk, van een rondrit langs de kust naar aansluitend een picknick met ondergaande zon...
Heb je meer zeebenen? Dan is een boottripje misschien wat meer voor jouw aanzoek. Wat dacht je van een klein origineel Spaans bootje die jullie langs de oostkust van Ibiza vaart zodat je al het moois vanaf het water dichtbij kan bekijken. Je opent een heerlijk flesje ijskoude wijn, jullie eten wat lekkers uit de picknickmand en jullie genieten van al het moois en elkaar. Om de dag compleet te maken varen jullie hierna de ondergaande zon tegemoet waar dit jouw moment is…

Heb jij een droom om tussen allemaal kaarsjes en fakkels in te staan en daarin jouw geliefde ten huwelijk te vragen dan is dit zeker mogelijk. Vanwege het brandgevaar tijdens het drukke zomerseizoen op Ibiza zijn de beschikbare dagen schaars dus vraag voortijds informatie aan, hoe eerder hoe beter maar….. dan heb je ook een droom waargemaakt.
Romantisch privé tafelen behoort ook zeker tot ons aanbod. Stel je voor, een compleet ingerichte setting op een pier in Formentera of een tafel met kaarsjes, lantaarns hier omheen, bloemen, heerlijk eten met een decor van een volle maan of een uitzicht vanaf een klif over zee met een schitterende zonsondergang….. Je hoeft alleen nog maar jouw moment uit te kiezen en de ring om haar vinger te schuiven.

All we need is Love & a little taste of Ibiza & FormenteraLiefs van het IWI team


Meer informatie contact ons: info@islandweddingsibiza.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.