woensdag 11 januari 2017

De trouwtrends voor 2017, romantisch , klassiek, vintage, crop-top, fishtail, boho Ibiza

In 2016 was het al een trend en in de trouwjurken collecties 2017 blijft deze bruidsmode trend doorzetten. Van romantisch tot klassiek en van vintage tot aan sexy trouwjurken. In alle verschillende stijlen zie je veel kant verwerkt in bijzondere lage ruggen, boothalzen met kant, kant wat doorloopt tot onder aan de rok en jurken met verschillende lagen kant over elkaar heen.


 


Welke trends er ook zijn in de wedding wereld, voor dit jaar zien we de kleur peach & zachtroze veel terug. Geef het een chic en modern tintje door het te combineren met (rose) goud of koper. Of combineer het met andere pastelkleuren, zoals lichtblauw, wit of mintgroen en creëer een heel romantische stijl. Ook zien we dat de onderrok een pastelkleurtje heeft gekregen en dat er met bloemen op de rok gewerkt wordt.

Het “mouwtje” is ook weer helemaal terug. Los van het klimaat geeft een mouw(tje) een trouwjurk een mooi extra accent. De mouw is bij de topmerken verkrijgbaar in zijde, kant, tule, satijn. Het mouwtje past heel goed bij een strakke, moderne en minimalistische look, maar is ook prachtig bij een romantische trouwjurk.

BLOEMEN IN HET HAAR
Een van de trouwtrends van 2017 wordt het verwerken van bloemen in het haar. Maak een bohemian bruiloft compleet met een bloemenkrans voor in het haar of houd het simpel met enkele losse bloemen. 
Houd er dan wel rekening mee dat bloemen in de middellandse zee hitte niet heel lang zonder water kunnen. Kies er anders voor om de bloemen op een bepaald moment in het haar te verwerken, bijvoorbeeld alleen bij de ceremonie en/of de fotoshoot.


ÉÉN LOOK & FEEL GOOD
Of het nu een vintage wedding, een boheminan wedding of een hippe bruiloft wordt, het is belangrijk dat  het één look & feel heeft. Kies je voor romantiek, dan raad ik je aan 'alles' met dat thema matchen. Jullie kleding, maar ook je bruidsboeket en de andere bloemen. Alle styling details samen moeten een echte eenheid vormen. Hoe meer je bij de styling rekening houdt met het matchen, hoe groter de eenheid. Ook de aankleding van de feestlocatie en de diner tafels krijgen natuurlijk hun eigen botanical of bohemian look - of welke stijl jullie voorkeur heeft


MAAK JULLIE TROUWDAG UNIEK EN ONVERGETELIJK

Doe dat wat jullie aanspreekt en maak er zo jullie eigen unieke en onvergetelijke dag van!  
Persoonlijk advies over de styling van jullie Big Day?  Neem dan contact met ons op via info@islandweddingsibiza.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.