vrijdag 18 maart 2016

Een terugblik op de Xperience beurs en onze forecast voorjaar 2016

WE HEBBEN HET WEER GEDAAN! 12 & 13 maart, de Ibiza Xperience beurs en wat een geweldige ervaring !!

Voor de 2e keer op rij stonden wij op deze super leuke beurs, waarom zo leuk? omdat deze beurs net even wat meer lifestyle, luxe, live muziek en nog veel meer diversiteit aanbiedt, A REAL LIFE EXPERIENCE 

Wij blikken nog even met een voldaan gevoel terug en genieten nog even na van al het leuks wat wij hebben mogen meemaken. 
Wat een gezelligheid en wat een leuke mensen hebben wij mogen ontmoeten, daarnaast hebben wij hele mooie uiteenlopende aanvragen mogen ontvangen ♡, de do's & don'ts besproken met mensen die zoekende zijn en nieuwe contacten met "Ibiza Lovers" vastgelegd.
Wij stonden met onze bruids-stand boven in de ring naast de VIP lounge, de perfecte locatie voor een prettig gesprek, muziek op de achtergrond en een geweldig uitzicht over de beursvloer.

Wij zijn dankbaar dat wij iedereen op weg mogen gaan helpen naar die onvergetelijke ervaring. Door de enorme drukte hebben wij niet iedereen kunnen spreken en indien je vragen hebt of informatie wenst je kunt ons altijd bereiken op: Info@islandweddingsibiza.com


Ook hadden wij dit jaar een promo bruidskoppel rondlopen en misschien heb jij een bruidssuiker van hen mogen ontvangen ? wij waren er trots op dat wij dit voor jullie mogelijk hebben kunnen maken.
Hieronder in de film een korte sfeerimpressie van Ibiza Xperience beurs en als je niet geweest bent dan heb je zeker wat gemist ! Inmiddels (vers van de pers) hebben wij mogen vernemen dat volgend jaar de beurs weer naar Eindhoven komt en landt op 12 & 13 maart 2017, zet maar in je agenda !! (kaartjes zijn al te koop)Wij zijn inmiddels weer opgestart voor de volgende beurs en dan staan wij 2 april op de Ibiza Markt in Barneveld, ook hier kijken wij weer enorm naar uit ook omdat dit de eerste keer voor ons zal zijn dat wij in deze omgeving gaan neerstrijken. Deze organisatie draait ook hier zijn hand er niet voor om om weer alles uit de kast trekken om deze fair tot een succes te maken so stay tuned Wij staan hier om jullie informatie te geven over bruiloften en business events in Ibiza maar ook voor al jullie romantische, speciale liefdes aanvragen zoals: een aanzoek doen in jouw stijl of een vintage-bus tour naar de mooiste locaties op het eiland, romantisch tafelen aan zee met ondergaande zon, duiken, varen, met een luchtballon over Ibiza heen en nog veel meer !!
Kom ook langs, vraag naar jouw mogelijkheden en laat je inspireren....
Wij hebben er nu al zin in

Onze laatste beurs voor de grote vakantie staat gepland op 12 juni bij de IJzeren Man in Eindhoven de "IBIZA MARKET" en wij kunnen jullie vertellen, het gaat een geweldig spektakel worden !! Op dit moment zijn wij al druk achter de schermen bezig om er een geweldige dag van te maken, dus dit belooft wat. Ook hier gaan wij weer een SUPER actie houden dus hou onze facebook pagina en van Super Events in de gaten want hier zul je al het nieuws als eerste lezen.
De IJzeren Man in Eindhoven is een natuurbad met daarbij een prachtige feestlocatie, gelegen nabij het centrum van Eindhoven, nu dan maar hopen op mooi, zonnig en lekker weer.

Wij zeggen, hopelijk tot snel !!
Liefs van de IWI Crew 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.