maandag 14 oktober 2024

Een stukje achtergrond, lees mijn interview in de Telegraaf

Als weddingplanner op het prachtige Ibiza werk ik met passie en liefde om elke bruiloft om te toveren tot een magisch moment. Maar voordat ik mijn droomcarrière begon, was mijn pad vol met ervaringen die me gevormd hebben tot wie ik nu ben. Misschien vind je het leuk om wat meer te lezen over mijn achtergrond!

Van Droom naar Realiteit

Mijn reis begon jaren geleden toen ik voor het eerst op Ibiza kwam, ik was toen 27 jaar. Wat begon als een vakantie, werd al snel een verliefdheid op het eiland. De unieke mix van natuur, cultuur en de relaxte sfeer zorgden ervoor dat ik wist: dit is waar ik thuishoor. Maar mijn liefde voor het organiseren van evenementen ontstond al eerder.

Organiseren Zit in mijn Bloed

Voordat ik naar Ibiza verhuisde, werkte ik als teamleider op een operationele afdeling van een grote zeevracht expediteur in Rotterdam. Omdat het plannen en organiseren in mijn bloed zit ben ik na mijn Sales, Marketing en Evenementen opleidingen gaan werken als eventplanner. Evenementen, feestjes, groot of klein, ik vond het allemaal even geweldig. Het persoonlijke aspect van een bruiloft trok me echter het meest aan. Het gevoel dat je deel uitmaakt van een van de meest bijzondere dagen in iemands leven en dat op een tropisch eiland met maar op 2 uur afstand vliegen van Nederland is simpelweg onbeschrijfelijk. De uiteindelijke keuze werd door een vriendin mij duidelijk gemaakt, "ga je dromen achterna" zei ze.

Waarom Ibiza?

Ibiza heeft iets magisch. Van de idyllische stranden tot de intieme sfeer die het eiland ademt, het is de perfecte plek om de liefde te vieren. Toen ik besloot om de overstap te maken naar weddingplanner, wist ik dat Ibiza de plek was waar ik dat wilde doen. Met mijn ervaring in het organiseren van evenementen en mijn liefde voor dit eiland, voelde het alsof alles samenkwam.

Jouw Droom, Mijn Missie

Nu, 14 jaar verder als weddingplanner op Ibiza, is het mijn missie om elke bruiloft persoonlijk en uniek te maken. Ik luister naar jullie wensen en dromen, en zorg ervoor dat deze tot in de kleinste details werkelijkheid worden. Het eiland biedt zoveel prachtige mogelijkheden, en met mijn lokale kennis kan ik jullie begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Ik hoop dat je het leuk vond om iets meer over mijn achtergrond te lezen. Heb je vragen, of ben je benieuwd hoe ik jullie kan helpen met het organiseren van de perfecte bruiloft op Ibiza? Neem dan gerust contact met me op. Samen maken we jullie droomdag waar!

Pascalle (53) is weddingplanner op Ibiza: ’Als ik in de spiegel kijk, ben ik blij dat ik nog steeds zo slank ben’ | Vrouw | Telegraaf.nl

Een bruiloft op Ibiza is een sprookje dat tot leven komt, met ons aan jouw zijde kun jij genieten van de magie van Ibiza, terwijl je zeker weet dat alles tot in de puntjes geregeld is.

For many, Ibiza is a magical island, a land where dreams come true, absorbs energy from the stars, and many say that people who get married in Ibiza achieve that love succeed for life. It could sound like a cliché but “no one forgets a wedding in Ibiza”.

Ik hoop dat je het leuk vond om iets meer over mijn achtergrond te lezen. Heb je vragen, of ben je benieuwd hoe ik jullie kan helpen met het organiseren van de perfecte bruiloft op Ibiza? Neem dan gerust contact met me op. Samen maken we jullie droomdag waar!

info@islandweddingsibiza.com

+31-6-53998811