vrijdag 21 september 2018

Romantiek op singletrip

De 30-jarige Megan leeft een succesvol leven als internationaal real estate agent en naast haar baan heeft ze een bruisend sociaal leven. Ze is een echte workaholic en is een graag geziene gast in de hipste hotspots in town en is dan ook gek op een lekker glas bubbels en in goed gezelschap. Ze is elegante fashionista en staat dan ook bekend om haar verzorgde uitstraling en sprankelend karakter. Haar leven is een drukke maar gezellige rollercoaster, alleen de laatste tijd voelt ze steeds vaker een bepaalde leegte in haar hart. Door haar drukke lifestyle weet ze deze leegte vaak te onderdrukken, maar als ze aan het einde van de dag thuis komt voelt ze zich alleen en vraagt zich soms af of dit nu het leven is wat ze graag wilt leiden?. Megan heeft niks te klagen, ze woont in een prachtig appartement, rijdt een mooie auto en heeft genoeg lieve vrienden om haar heen, er is alleen een één aspect wat ze mist en dat is de liefde!

Vaak fantaseert ze dan ook over het complete plaatsje “huisje, boompje, beestje”. Wat er in haar hoofd fantastisch uitziet en voelt als een romantisch sprookje. Op werk gaat het haar goed af en ook sociaal heeft ze het goed voor elkaar, maar de vraag die in haar hoofd blijft rondspoken is waarom er onrust in haar is en waarom kan ze niet de juiste man vinden? In het verleden heeft ze met mannen ge-date, maar heeft ze nooit de juiste ''sparkle'' gevoeld waar ze op hoopte. Het was altijd wel gezellig maar that's it. Ze is op zoek naar een soul mate ,een partner die haar het gevoel geeft dat ze geliefd is, op dezelfde level als haar zit en waar ze haar leven mee wilt delen. Ze is een ambitieuze dame en om haar personality en looks kan je dan ook bijna niet heen. Het ideale type voor haar heeft dan ook een goede kledingsmaak, gecombineerd met een vlotte, gezellige babbel, een charmante, lieve lach en een zelfverzekerde uitstraling zijn dan ook onmisbaar.

Megan heeft nu een hogere werkdruk als ooit tevoren, maanden vliegen voorbij en voor ze het weet is het al weer bijna herfst. Als ze terugblikt op de afgelopen tijd is ze vooral druk geweest met haar werk, alhoewel dit haar allemaal goed is afgegaan blijft ze die onrust houden en is ze toch niet helemaal voldaan. Dan krijgt ze het geweldige idee om op single reis te gaan...ze gaat naar Ibiza!! Georganiseerd door een IWI weddingplanner die werkelijk alles organiseert wat met liefde te maken heeft, hoe gaaf is dat!


Twee weken later arriveert ze op het prachtige eiland. Voor haar is dit geheel een onbekend gebied. Vaak genoeg heeft ze van vrienden gehoord dat dit eiland magisch is en vol verassingen zit...nu is het tijd om dit zelf te ontdekken. De weddingplanner heeft een perfect gelegen cozy appartementen complex in Ibiza Old Town, ook wel d'Eivissa genoemd, geregeld en het is al gelijk een gezellige bijeenkomst van allemaal single mensen. Na de welkomst met een heerlijk cava en wat hapjes wordt er een georganiseerde aantal dagen in de vorm van een menukaart overhandigt, hier kun je aan de verschillende activiteiten deelnemen. Van speeddaten tot aan het dineren in diverse restaurants, van een tocht met een jeep safari tot een boottocht naar Formentera, alles komt voorbij!

Megan voelt zich beter dan ooit en heeft een gezonde dosis zin om alles te gaan ontdekken en misschien komt zij hier die leuke man wel tegen waar zij zo naar verlangt! De dagen op Ibiza gaan razendsnel voorbij, ze geniet volop. Buiten de excursies om vindt ze het dan ook heerlijk om te genieten met een goed boek onder de heerlijke zon aan één van de prachtige stranden van Ibiza. In het weekend wordt ze meegenomen naar het zuidoosten van Ibiza waar de omgeving onvergetelijk is en de rotsen indrukwekkend zijn. Ze geniet hier van de hoogstaande restaurants waarbij sensationele smaken worden gecreëerd met lokale producten, met als afsluiter een heerlijke cocktail.


En dan ontmoet ze een leuke man die naast haar plaats neemt en dezelfde cocktail als haar besteld, dat trekt haar aandacht en ze raken aan de praat. Het is al gauw heel gezellig en gelukkig is er geen taal barrière want op Ibiza spreekt men een aardig woordje Engels. Zij besluiten de volgende dag af te spreken en hij neemt haar mee naar de meest romantische plekjes op het eiland. Zij toeren rond in het noorden van het eiland, bezoeken de idyllische baaitjes, de grotten in San Miquel en zakken af naar de magische Es Vedra rots waar tot haar grote blije verbazing een heerlijke, intieme en romantische picknick voor hun klaar staat. Hun decor is de schitterende zonsondergang. Telkens werd ze verliefd op de felblauwe zee en het geluid van de golven, dit geeft haar een gevoel van innerlijke rust en laat haar elke keer weer realiseren hoe prachtig Ibiza is maar nu werd ze ook verliefd op deze man!
Na een paar fantastische dagen breekt de laatste dag van haar verblijf aan en moest ze zich klaar gaan maken om weer terug naar huis terug te vliegen maar bij de gedachte aan Nederland en aan haar werk draaide haar maag om, ze was nog niet klaar. Ze besloot om een weekje bij te boeken en met de hulp van de weddingplanner was een nieuw verblijf zo geregeld.

Ondertussen heeft ze zich opnieuw gesetteld op Ibiza en is ze blij dat ze de knoop heeft doorgehakt om langer te blijven. Ze heeft alleen nog niets gezegd tegen haar geliefde en hoopt hem te gaan verassen.

Op haar scooter rijdt ze richting het noordoosten waar ze hem het goede nieuws gaat brengen, hij keek net zo blij verrast als zij keek bij de romantische picknick. De vreugde was groot en plannen waren snel gemaakt om er samen een fantastische week van te maken en HEY… Ibiza biedt zoveel mogelijkheden en voor ieders budget, de keuzes zijn ruimschoots aanwezig. Megan is groot wijnliefhebber en haar geliefde heeft haar dan ook weten te verassen met een wijnproeverij bij één van de prachtige wijngaarden die Ibiza te bieden heeft. Door de originele dates weet ze nu dat Ibiza uit veel meer bestaat dan dat ze ooit had kunnen denken. Inmiddels is ze op jeepsafari geweest, heeft ze een openlucht bioscoop bezocht, en ook parasailen en een catamaran cruise waren een van de bijzondere high lights. 


Het is een laatste zwoele avond samen met haar geliefde en ze genieten van elke seconde.  De zonsondergang nadert en ze besluiten naar het strand te gaan. Op weg naar de scooter lopen ze eerst langs de prachtige grote sinaasappel boomgaard van een arguturismo hotel en Megan voelt de zachte nazomerwind door haar haar gaan, waarbij ze zichzelf eraan herinnert hoe prachtig het eiland en het leven is en dan bedenkt ze zich opeens dat ze haar onrust kwijt is.

Ze komen aan bij een prachtig strand net iets buiten San Antonio met een idyllische baai, zoals je deze alleen in Ibiza tegenkomt. Hand in hand lopen ze over het strand typerend voor zijn goudkleurig zand en kristal blauw water.  De zonsondergang is sensationeel en als ze verder lopen verschijnt er een lokale band die met hun akoestische liedjes een romantisch sprookjesscenario aan de zee creëren. Haar geliefde neemt haar bij de hand en samen lopen ze dichter naar de zee. Dan ziet ze dat haar geliefde een flessenpost uit het water vist, Megan staat versteld. Hij geeft de flessenpost aan haar en langzaam draait ze aan de dop van de fles en vouwt het opgerolde briefje open...waarin staat: 

Will you stay with me, ALWAYS...?
Overweldigd door emoties geeft ze hem het ja-woord waarbij de tranen van blijdschap over haar wangen rollen. Op dit onvergetelijke moment wordt er een prachtige vriendschaps- ring om haar vinger geschoven, waarbij ze ineens beseft dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden op de plek waar ze het meeste van houdt...het strand! Dolgelukkig genieten ze van de zonsondergang, waarbij ze stiekem al wat plannen loslaten over hun toekomst samen op een Ibiza.
Dit is dus het leven waar zij zo naar verlangt heeft… Het tropische klimaat, de natuur, vrijheid en de liefde van haar leven.

Dank zij de georganiseerde singlereis en de zoektocht naar jezelf komen vaak de dingen bij elkaar, mits je er voor open staat.

Mocht jij interesse hebben in singlereizen georganiseerd door IWI, neem net als Megan contact met ons op en wie weet raak jij ook verliefd op Ibiza!Veel liefs van Bo en het IWI Team

info@islandweddingsibiza.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.